088 - 2 300 630

Informatie over ons

Europaverhuizing.nl is een onafhankelijk internetplatform, gericht op het kostenloos adviseren van de consument die Europees wil verhuizen. De belangrijkste doelstelling is de consument te helpen zijn Europese verhuizing te vergemakkelijken. Hierbij wordt een gratis offerteservice en een offerteleeshulp geboden voor de juiste keuze van de vakkundige Europa verhuizer.

De organisatie selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen de beste Europa verhuizers van Nederland. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Lid van de brancheorganisatie voor verhuizers
  • Ruime ervaring in verhuizen binnen Europa
  • Gespecialiseerd in verhuizen binnen Europa
  • Agentschappen in Europa, bij voorkeur eigen vestigingen
  • Gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche
  • Gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf
  • En natuurlijk de mening van de klanten van europaverhuizing.nl

Gespecialiseerde Europa verhuizers

In Nederland mag iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer verhuizingen uitvoeren. Om het kaf van het koren te scheiden en het onderscheid tussen een goede verhuizer en een gelegenheidsverhuizer duidelijk te maken is er een erkenningsregeling opgesteld door de brancheorganisatie voor verhuizers. Dit is de Nederlandse branchevereniging met ca 400 verhuisondernemingen. De kwaliteit wordt door de organisatie voor verhuizers gewaarborgd door strenge normen en toelatingseisen die periodiek gecontroleerd worden. Zo dient het personeel van een verhuizer speciaal voor het vak te zijn opgeleid. De verhuizer dient over geschikt materieel te beschikken, zoals verhuiswagens met voldoende laadruimte, deugdelijke verhuiskisten en dozen, schone dekens en degelijke technische hulpmiddelen.

Europa Verhuizing
Doctor Langeveldplein 16
3361 HE Sliedrecht

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Hebt u vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email op: [email protected]. Let op: U kunt geen offertes aanvragen via dit emailadres. Dit kan alleen via het gratis offerte aanvraagformulier.