We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen

Bij een verhuizing komt altijd heel wat kijken. Naast het kiezen van een huis, is de verhuizing zelf vaak een tijdrovende bezigheid. Met Europa Verhuizing ervaart u verhuizen als een feest. Wij begeleiden het hele proces van voordeur tot voordeur. Met onze professionele en klantvriendelijke service nemen wij een hoop zorgen bij u weg. Vraag nu uw offerte bij ons aan en laat ons uw verhuiszorgen overnemen.

Nationaal én internationaal

Bij Europa Verhuizing kunt u terecht voor al uw verhuizingen. Van twee straten verderop tot emigreren naar Noorwegen. Kortom, voor iedere verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons ervaren professionele netwerk zijn wij in staat u een zorgeloze verhuizing te bieden, of dat nu binnen Nederland is, of van Portugal naar Griekenland.
Door onze ervaring kunnen wij u het juiste verhuisadvies geven. Bovendien hebben wij vele handige verhuistips.

Verhuizen met zekerheid

Europa Verhuizing is de betrouwbaarste verhuisservice voor al uw verhuizingen, particulair of zakelijk. Bij ons heeft u de garantie dat we uw huisraad veilig en snel van a naar b verhuizen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw verhuizing, want uw verhuizing is onze zorg! Wij dragen zorg voor uw waardevolle inboedel van voordeur tot voordeur.

Emigreren wordt een feest

Internationale verhuizingen verzorgen wij tot in de puntjes zodat u een zorgeloze verhuizing ondervindt. Op die manier houdt u tijd over voor alle andere zorgen die komen kijken bij een internationale verhuizing.  Zo ervaart u de verhuizing zonder zorgen en wordt emigreren zelfs een feest!

Vele tevreden klanten gingen u voor door te verhuizen binnen Europa met internationaal verhuisbedrijf Europa Verhuizing. Leest u reacties van onze klanten om uzelf ervan te overtuigen dat wij het juiste internationaal verhuisbedrijf op de juiste plaats zijn!

Europa Verhuizing is een erkend nationaal én internationaal verhuisbedrijf. Onze mensen kennen alle ins en outs van hun vak. Staat er een verhuizing op de planning? Vraag dan vandaag nog online een offerte aan.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes