We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen naar Rusland

U heeft het besluit genomen om uw droom of werk na te jagen in Rusland. Verhuizen naar Rusland is echter complex, maar een gespecialiseerd verhuisbedrijf kan u helpen. Zodra u gaat verhuizen naar Rusland moet aan verschillende zaken denken. Waar gaat u in Rusland naar toe verhuizen? De locatie van de stad of het dorp naar uw keuze bepaalt het verhuisproces. Voor uw verhuizing kunt u het beste een bekwaam een internationaal verhuisbedrijf inhuren, zodat u zorgeloos naar Rusland verhuizen kan.

Verhuizen naar Rusland: welke stappen moeten er gemaakt worden?

Het verhuisproces bestaat grofweg uit inpakken, laden, transport, lossen en tot slot uitpakken. Hiervoor schakelt u een internationale verhuizer in, zodat uw verhuizing naar Rusland probleemloos zal verlopen. Het inpakken kunt u gedeeltelijk zelf kunnen doen om de kosten te drukken. Beseft u zich goed dat u eigenlijk betaalt voor elk product dat u verhuist naar Rusland. Omvangrijke, goedkope spullen kunt u wellicht beter daar aanschaffen. Transport zal per schip, vliegtuig of vrachtwagen gaan afhankelijk vanaf waar u verhuist.

Nuttige verhuistips voor een verhuizing naar Rusland

Verhuizen van uw inboedel naar Rusland is complex, maar gelukkig hoeft u dat niet zelf te doen. Kies voor een internationaal verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in verhuizingen van en naar Rusland, dit verkleint de kans dat er iets misgaat.

Verhuizen naar Rusland zal de nodige kosten met zich meebrengen. Wij hebben voor u enkele tips op een rijtje gezet waar u op moet letten wanneer u gaat verhuizen naar Rusland. U bent er zo zeker van dat uw verhuizing in goede handen is en met onze tips bespaart u ook nog eens geld!

  • Kies een ervaren specialist. De medewerkers van de verhuizer kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn gewend om in Rusland een verhuizing te laden of te lossen. De specialist is bovendien voordeliger, omdat hij verhuizingen kan combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
  • Bepaal wat u eventueel zelf kunt doen zoals in-en uitpakken. Zo bespaart u flink wat geld! Bespreek dit met de verhuizer en vraag zijn advies.
  • Vraag offertes aan bij meerdere specialisten en vergelijk de offertes. Zo weet u zeker dat de meeste service krijgt voor de beste prijs.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes