We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen buitenland

Uw droom is om te verhuizen naar het buitenland. U wilt graag naar een zonnig land of misschien wel naar het mooie noorden. Uw droom kan waargemaakt worden. Verhuizen buitenland hoeft geen stressvolle tijd te zijn, zeker niet als u voor verhuizen buitenland een verhuisexpert inschakelt. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf kan u helpen om u probleemloos te verhuizen naar het buitenland.

Het verhuisproces

Het verhuisproces voor verhuizen buitenland bestaat grofweg uit inpakken, laden, transport, lossen en tot slot uitpakken. Hiervoor regelt u een verhuizer zodat uw verhuizing probleemloos zal verlopen. U kunt het inpakken voor een gedeelte ook zelf kunnen doen om kosten te besparen. Bent u zich er goed van bewust dat u eigenlijk betaalt voor elk product dat u verhuist naar uw bestemming. Grote, goedkope spullen kunt u mogelijkerwijs beter aanschaffen in het land van bestemming. Het transport gaat per vrachtwagen of per vliegtuig. Dit hangt ondermeer af of u continentaal of intercontinentaal verhuist. Het lossen van de goederen wordt gedaan door een lokale, buitenlandse verhuizer. Het is raadzaam om goed na te gaan hoe het zit met de aansprakelijkheidsverzekering. Ten slotte moet u naast het verhuisproces ook denken aan de officiële administratieve verplichtingen.

Tips om te besparen op uw internationale verhuizing

Een verhuizing naar het buitenland is niet goedkoop. U moet veel tijd en geld investeren om uw verhuizing zonder problemen te laten verlopen. Daarom hebben wij voor u enkele tips om geld te besparen op een rijtje gezet.

Verhuistips om te besparen:

 • regel tijdig uw verhuizer;
 • geef zoveel mogelijk informatie aan uw verhuizer;
 • vraag meerdere offertes aan;
 • pak zoveel mogelijk zelf in én uit;
 • selecteer weloverwogen wat u laat verhuizen;
 • draag uw eigen steentje bij tijdens de verhuizing en regel hulp.

Dit zijn enkele tips om fors te besparen op uw verhuizing naar het buitenland. Het zal zeker geld schelen. Het is met name erg belangrijk om meerdere offertes aan te vragen, zodat u ze kunt vergelijken. Misschien levert het ene verhuisbedrijf buitenland minder service voor een betere prijs, maar levert het andere bedrijf meer service voor een relatief goedkopere prijs.

Een belangrijk advies voor verhuizen buitenland

Het laatste advies dat wij u mee willen geven is om samen te werken met een verhuisspecialist. Verhuizen buitenland wilt u natuurlijk niet aan een amateur overlaten, want dan wordt uw verhuizing een puinhoop. Een verhuisspecialist voldoet aan verschillende voorwaarden. Let op de volgende criteria.

Het verhuisbedrijf buitenland:

 • is lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
 • heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen;
 • is gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
 • heeft agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
 • heeft een gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche;

 

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes