We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Overzee transport

U gaat intercontinentaal verhuizen. Dat betekent dat er veel moet worden geregeld. Een internationale verhuizing kost een hoop tijd, energie en geld. U kunt het uzelf echter makkelijker maken door een professionele, internationale verhuizer in te schakelen. De verhuizer helpt u met allerlei zaken waaronder overzee transport.

Het verhuisproces

Het verhuisproces van een overzee transport ziet er over het algemeen als volgt uit: verpakken, laden in de container, transport naar de haven gevolgd door het lossen van de container, het transport naar de eindbestemming en uitpakken. Bij een overzee transport zullen uw spullen in een container worden vervoerd per schip. De verhuizer laadt uw goederen in de container op de afgesproken datum. Tijdens het laden is het van wezenlijk belang dat de goederen goed worden gestuwd zodat er geen schade kan optreden tijdens het transport.

Kosten overzee transport

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. De afstand speelt hierbij een belangrijke factor. Tevens is de toegankelijkheid van zowel de laadlocatie en de eindbestemming van grote invloed. Daarnaast gelden per land andere eisen aan de benodigde documenten. Kortom diverse factoren bepalen de uiteindelijke kosten van een overzee transport naar uw bestemming.

Bespaartips voor overzee transport

Op de hiervoor genoemde factoren kun je geen geld te besparen, maar er zijn enkele dingen die je zelf kunt doen om de internationale verzendkosten te verlagen. Bekijk de tips!

Bespaartips:

  • Laat uw verhuizing combineren: meestal zal de verhuizer uw verhuizing te combineren met anderen om je kosten laag te houden. Dit bespaart op de transportkosten en dat voordeel wordt doorgegeven aan u. Let op dat u wat minder flexibel bent in termen van tijd.
  • Neem niet te veel spullen mee: verhuizers berekenen hun prijzen op basis van volume. Het verhuisvolume van een huishouden loopt al snel op richting een volume van 40 kubieke meter. Verlaag het volume door niet alles mee te nemen. Vraag uzelf af wat u kunt vervangen of beter kunt aanschaffen op de bestemming.
  • Pak zelf in én uit: U kunt geld besparen door zelf uw spullen in en uit te pakken. Laat de verhuizer de kwetsbare en dure spullen inpakken, zodat die beschermd zijn, maar veel kunt u gemakkelijk zelf doen.

Tot slot willen wij u een laatste tip geven om te besparen op uw intercontinentale verhuizing. Vraag meerdere offertes aan bij professionele verhuisbedrijven. U kunt de offertes vergelijken en kiezen voor het verhuisbedrijf dat de meeste service aanbiedt voor de beste prijs! Zo bent u er zeker van dat uw verhuizing en overzee transport soepel zullen verlopen.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes