We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationale verhuisbedrijven

U heeft de beslissing genomen dat u internationaal verhuizen wilt en voor uw verhuizing wilt u een internationaal verhuisbedrijf inschakelen. Er zijn veel internationale verhuisbedrijven waaruit u kan kiezen, maar niet elk bedrijf levert dezelfde kwaliteit. Wat kan een internationaal verhuisbedrijf voor u betekenen en hoe kiest u een verhuisspecialist?

Het verhuisproces

Internationale verhuisbedrijven helpen u om te verhuizen naar het buitenland. Een internationale verhuizing kan zowel continentaal als intercontinentaal zijn en daar komen veel zaken bij kijken. Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit inpakken, laden, transport, lossen en uitpakken. Een internationaal verhuisbedrijf regelt deze zaken voor u. Een goede internationaal verhuisspecialist voorziet u van de juiste informatie en papieren. Bovendien houdt het bedrijf u op de hoogte van de gang van zaken en bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

Ervaren en gespecialiseerde internationale verhuisbedrijven

Er zijn veel internationale verhuisbedrijven die u kunnen verhuizen, maar weinig bedrijven verzorgen uw verhuizing daadwerkelijk probleemloos en schadevrij. Om garantie te kunnen geven van een kwaliteitsverhuizing moeten internationale verhuisbedrijven in het bezit zijn van kwaliteitslabels zoals een keurmerk, certificaat of erkenningsregeling. FIDI en OMNI zijn belangrijke brancheorganisaties waar verhuisspecialisten aangesloten moeten zijn. Let ook op de volgende criteria bij het uitzoeken van een ervaren en gespecialiseerde internationaal verhuisbedrijf.

Het verhuisbedrijf:

  • is lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen;
  • is gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
  • heeft agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
  • heeft een gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche;
  • heeft gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf.

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een droom. Gespecialiseerde internationale verhuisbedrijven kunnen deze droom zorgeloos waarmaken. Het is raadzaam om meerdere offertes aan te vragen van internationale verhuisspecialisten, zodat u meerdere internationale verhuisbedrijven kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat u de verhuisspecialist kiest die u het meeste voor u kan betekenen.

 

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes