We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationaal verhuisbedrijf

Europa Verhuizing heeft als internationaal verhuisbedrijf ervaring in het verhuizen naar elke denkbare bestemming binnen Europa. Wij kunnen u dus over het hele continent van dienst zijn en u informeren over regelgeving, verhuistips en u bovendien adviseren over de aanpak van uw internationale verhuizing. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw waardevolle inboedel in goede handen is. Wij begeleiden het hele proces van voordeur tot voordeur. Bespaar direct fors op uw verhuiskosten door snel en gemakkelijk vrijblijvend offertes aan te vragen bij speciaal geselecteerde Europa verhuizers.

Hét internationaal verhuisbedrijf voor verhuizen binnen Europa

Wanneer u wilt verhuizen binnen Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig eigen vrachtwagens met Nederlandstalige chauffeurs door heel Europa rijden. Verhuizen binnen Europa: u kunt bij ons terecht voor verhuzingen van IJsland tot Griekenland en van Portugal tot Finland. Voor iedere gewenste bestemming in Europa kunt u met een gerust hart bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw huisraad veilig aankomt!

Internationaal verhuizen en de douane

Europa Verhuzing heft veel ervaring met contact met de douane, waardoor wij u bij internationale verhuizingen nog beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn gewend aan het contact met douane de diverse Europese landen. Hierdoor hebben we een professionele aanpak ontwikkeld. Ook de douane in Nederland toetst ons op regelmatige basis. Hierdoor weet u dat u werkt met een vertrouwd internationaal verhuisbedrijf.

Vele tevreden klanten gingen u voor door te verhuizen binnen Europa met internationaal verhuisbedrijf Europa Verhuizing. Leest u reacties van onze klanten om uzelf ervan te overtuigen dat wij het juiste internationaal verhuisbedrijf op de juiste plaats zijn!

Europa Verhuizing is een erkend internationaal verhuisbedrijf. Onze mensen kennen alle ins en outs van hun vak. Staat er een verhuizing naar het buitenland op de planning? Vraag dan vandaag nog online een offerte aan.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes