We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationaal verhuisbedrijf

Iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer mag verhuizingen uitvoeren. In Nederland bestaan veel internationale verhuizers waar onderscheid gemaakt kan worden tussen een gelegenheidsverhuizer en een goede, gespecialiseerde verhuizer naar het buitenland. Slechts een enkel internationaal verhuisbedrijf kan daadwerkelijk een probleemloze, schadevrije verhuizing leveren. Het is daarom belangrijk dat u het kaf van het koren scheidt en een goed, internationaal verhuisbedrijf selecteert. Hoe doet u dat?

Kwaliteitslabels voor een internationaal verhuisbedrijf

Er zijn verschillende kwaliteitsnormen waar een internationaal verhuisbedrijf aan moet voldoen. Om een kwaliteitsverhuizing te garanderen, moet de verhuizer in het bezit zijn van kwaliteitslabels zoals een keurmerk, certificaat of erkenningsregeling. Kwaliteitslabels beloven een bepaalde kwaliteit of eigenschap. Internationale verhuisbedrijven moeten lid zijn van belangrijke nationale en internationale brancheorganisaties. Let erop wanneer u een verhuisbedrijf kiest, dat de lokale verhuizers in het land van bestemming waarmee wordt samengewerkt ook zijn aangesloten bij nationale en internationale brancheorganisaties!

Voorbeelden van internationale brancheorganisaties:

  • FIDI
  • OMNI
  • IAM

Het is dus van belang dat een internationaal verhuisbedrijf bij minimaal één van deze organisaties is aangesloten. Let echter ook op de volgende criteria bij het uitzoeken van een bekwaam verhuisbedrijf.

Het verhuisbedrijf:

  • is lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen;
  • is gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
  • heeft agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
  • heeft een gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche;

Het selecteren van een internationale verhuizer

Het selecteren van een bekwaam, internationaal verhuisbedrijf is geen eenvoudige zaak. Het verhuisbedrijf moet aan verschillende eisen voldoen. Ervaren en goed opgeleide verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing naar het buitenland goed en prettig verloopt. Het is raadzaam om meerdere offertes aan te vragen, zodat u meerdere internationale verhuisspecialisten kunt vergelijken. Zo bent u er zeker van dat u het beste internationaal verhuisbedrijf kiest en u zorgeloos kan vertrekken.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes