Informatie over ons

Europaverhuizing.nl is een onafhankelijk internetplatform, gericht op het kostenloos adviseren van de consument die Europees wil verhuizen. De belangrijkste doelstelling is de consument te helpen zijn Europese verhuizing te vergemakkelijken. Hierbij wordt een gratis offerteservice en een offerteleeshulp geboden voor de juiste keuze van de vakkundige Europa verhuizer.

De organisatie selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen de beste Europa verhuizers van Nederland. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Lid van de brancheorganisatie voor verhuizers
  • Ruime ervaring in verhuizen binnen Europa
  • Gespecialiseerd in verhuizen binnen Europa
  • Agentschappen in Europa, bij voorkeur eigen vestigingen
  • Gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche
  • Gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf
  • En natuurlijk de mening van de klanten van europaverhuizing.nl

Gespecialiseerde Europa verhuizers

In Nederland mag iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer verhuizingen uitvoeren. Om het kaf van het koren te scheiden en het onderscheid tussen een goede verhuizer en een gelegenheidsverhuizer duidelijk te maken is er een erkenningsregeling opgesteld door de brancheorganisatie voor verhuizers. Dit is de Nederlandse branchevereniging met ca 400 verhuisondernemingen. De kwaliteit wordt door de organisatie voor verhuizers gewaarborgd door strenge normen en toelatingseisen die periodiek gecontroleerd worden. Zo dient het personeel van een verhuizer speciaal voor het vak te zijn opgeleid. De verhuizer dient over geschikt materieel te beschikken, zoals verhuiswagens met voldoende laadruimte, deugdelijke verhuiskisten en dozen, schone dekens en degelijke technische hulpmiddelen.

Europa Verhuizing
Doctor Langeveldplein 16
3361 HE Sliedrecht

Registratie Kamer van Koophandel: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Hebt u vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email op: [email protected]. Let op: U kunt geen offertes aanvragen via dit emailadres. Dit kan alleen via het gratis offerte aanvraagformulier.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes