We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Buitenland transport

Verhuizen naar het buitenland is misschien wel een van de meest opwindende ervaringen. Wanneer u internationaal verhuist, krijgt uw leven een nieuwe wending met een geheel nieuwe levensstijl. U zal een nieuwe wereld van cultuur ontdekken in het land waar u naar toe emigreert. Rekening houdend met al deze veranderingen, is het belangrijk je te omringen met bekende dingen van huis. dit kan u helpen om makkelijker en sneller aan te passen aan uw nieuwe omgeving. Het verhuizen van uw inboedel is echter niet eenvoudig en voor het buitenland transport schakelt u een gespecialiseerd verhuisbedrijf in.

Buitenland transport

Wanneer u naar het buitenland verhuist zullen uw spullen worden vervoerd per verhuiswagen, schip of vliegtuig. De verhuizer laadt uw goederen in op de afgesproken datum. Tijdens het laden is het van wezenlijk belang dat de goederen goed worden gestuwd zodat er geen schade kan optreden tijdens uw internationale verhuizing. Laat uzelf informeren over de verzekering van uw inboedel tijdens het buitenland transport.

Tips voor een goede verpakking voor buitenland transport

U kunt ervoor kiezen de verhuizer de verpakking volledig te laten doen. U kunt er ook voor kiezen om de verpakking gedeeltelijk voor eigen rekening te nemen om kosten te besparen. U kunt de verhuizer de fragiele en kostbare voorwerpen zoals antiek of schilderijen in laten pakken en de rest zelf doen. Ook goederen als meubels, beelden en grote toestellen kunt u de verhuizer laten inpakken. Als enkele goederen extra bescherming nodig hebben, zal de verhuizer gebruik maken van dubbele verpakking.

Inpaktips:

  • Zorg ervoor dat al het verpakkingsmateriaal en dozen zijn nieuw
  • Pak al het porselein, glas en kristal individueel in
  • Tape dozen aan alle kanten stevig vast
  • Zorg ervoor dat alle tapijten en tapijten worden opgerold en verpakt
  • Markeer uw naam, kamer en de inhoud op elke doos

Tot slot willen wij u graag een laatste advies geven om geld te besparen. U kunt namelijk snel en gemakkelijk geld besparen door meerdere offertes aan te vragen van gespecialiseerde verhuizers voor buitenland transport. Vergelijk de offertes en bespaar zo direct op uw internationale verhuizing!

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes