We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen naar Noorwegen

U heeft besloten dat u wilt verhuizen naar Noorwegen. Het is een prachtig land in Europa waar het financieel aantrekkelijk is om te wonen. Veel mensen zijn u al voorgegaan en ook u kunt uw droom om in Noorwegen te wonen waarmaken. Een internationale verhuizing is echter geen kwestie van inpakken en wegwezen. U moet denken aan verschillende zaken. Waar gaat u in Noorwegen naar toe verhuizen? De stad of het dorp naar uw keuze bepaalt het verhuisproces. Voor uw verhuizing moet u een internationaal verhuisbedrijf inhuren, zodat u zorgeloos naar Noorwegen verhuizen kan.

Verhuizen naar Noorwegen: welke stappen moeten er gemaakt worden?

Het verhuisproces bestaat over het algemeen uit inpakken, laden, transport, lossen en tot slot uitpakken. Hiervoor regelt u een internationale verhuizer zodat uw verhuizing naar Noorwegen vlekkeloos zal verlopen. Het inpakken zal u voor een deel zelf kunnen doen om kosten te beperken. Realiseert u zich goed dat u in feite betaalt voor elk product dat u verhuist naar Noorwegen. Grote, goedkope spullen kunt u wellicht beter daar aanschaffen. Transport zal per schip, vliegtuig of vrachtwagen gaan afhankelijk vanaf waar u verhuist.

Het selecteren van een bekwaam internationaal verhuisbedrijf

Er zijn veel internationale verhuisbedrijven die u kunnen verhuizen naar Noorwegen, maar weinig bedrijven verzorgen uw verhuizing daadwerkelijk probleemloos en schadevrij. Om een kwaliteitsverhuizing te garanderen, moeten internationale verhuisbedrijven in het bezit zijn van kwaliteitslabels zoals een keurmerk, certificaat of erkenningsregeling. FIDI en OMNI zijn belangrijke brancheorganisaties waar verhuisspecialisten aangesloten moeten zijn. Let ook op de volgende criteria bij het uitzoeken van een ervaren en gespecialiseerde internationaal verhuisbedrijf.

Het verhuisbedrijf:

  • is lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen;
  • is gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
  • heeft agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
  • heeft een gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche.

Al met al is verhuizen naar Noorwegen geen eenvoudige zaak. Een ervaren verhuisspecialist kan het u echter wel vergemakkelijken en ervoor zorgen dat u zorgeloos zal verhuizen naar Noorwegen. Daar draait het immers om! Het wordt aanbevolen om meerdere offertes van internationale verhuisbedrijven aan te vragen, zodat u de offertes kunt vergelijken. Zo bespaart u direct tijd én geld op uw verhuizing naar Noorwegen.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes