We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen binnen Europa

Verhuizen binnen Europa is een klus die goed voorbereidt moet worden. Het is van belang dat u alle zaken goed op een rijtje zet, zodat u niks kunt vergeten. Hier kunt u alle informatie vinden met betrekking tot het vervoer en het verhuisproces tijdens uw Europa verhuizing.

Transport door gespecialiseerde Europa verhuizers

Het transport tijdens het verhuizen binnen Europa gebeurt meestal met een verhuiswagen. Voor Groot-Brittannië wordt de veerdienst of de tunnel gebruikt. De inboedel wordt voor het transport speciaal verpakt en in de verhuiswagen geladen, die ook in het land van bestemming de goederen lost. Het kan ook zo zijn dat er bij transport of het lossen van de inboedel gebruik wordt gemaakt van buitenlandse verhuisbedrijven.

Specialisten voor uw Europese verhuizing

Om het verhuizen in Europa goed uit te voeren dient de Nederlandse verhuizer alles te weten over de lokale omstandigheden in het land van bestemming. Een gespecialiseerde Nederlandse verhuizer kenmerkt zicht door regelmatig verhuistransport naar vaak lastig bereikbare bestemmingen met eigen agenten en agenten ter plaatse. Bovendien kan een dergelijke verhuizer door regelmatig transport voordelige combinatietarieven bieden.

Verhuizen binnen Europa: het verhuisproces

Een Europa verhuizing bestaat globaal gesproken uit inpakken, laden, transport, lossen en uitpakken.

  • Inpakken: De kleine goederen worden in dozen gestopt en kleding wordt in garderobedozen gedaan. Kostbare spullen worden vaak door de verhuizer zelf vakkundig ingepakt. ook kunt u er voor kiezen om de demontage van grote meubelen aan de verhuizer over te laten.
  • Laden: De verhuizer zal de inboedel op de aangegeven datum in de verhuiswagen laden. Bij het laden is het cruciaal dat de goederen goed in de wagen gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan.
  • Transport: Tijdens het transport worden de goederen verzameld bij de opslaglocatie van de verhuizer. De verhuizer combineert uw verhuizing regelmatig met een aantal andere verhuizingen om uw kosten te drukken. Ervaren Europa verhuizers zorgen voor een gedetailleerde inventarislijst en merken de goederen met nummers. Hierdoor is er een duidelijke scheiding aangebracht.
  • Lossen en uitpakken: Het lossen van de Europese verhuizing vindt vaak plaats door de chauffeur met hulp van lokale verhuizers. Vooral bij Europese verhuizingen speelt bij het lossen de bereikbaarheid van de bestemming een belangrijke rol, denk hierbij aan heuvelachtig terrein, oprijlaan, smalle straten, etc. Het uitpakken wordt door de eigenaren van de inboedel gedaan.

Gratis offertes aanvragen

Vraag vandaag nog meerdere gratis offertes aan voor uw verhuizing in Europa en profiteer van vele euro’s voordeel!

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes