We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationale verhuizing

U heeft het besluit genomen dat u internationaal verhuizen wilt naar het buitenland? Schakel hiervoor een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf in. U kunt uit veel verhuizers kiezen die internationale verhuizingen verzorgen, maar niet elk bedrijf levert dezelfde kwaliteit. Wat kan een verhuisspecialist voor u betekenen als u internationaal verhuist en hoe kiest u de beste verhuizer uit voor uw internationale verhuizing?

Internationale verhuizingen in goede banen geleid door gespecialiseerde verhuizers

Er zijn veel internationale verhuizers die u internationaal kunnen verhuizen, maar slechts enkele bedrijven verzorgen uw internationale verhuizing daadwerkelijk schadevrij. Om de garantie te kunnen geven van een kwaliteitsverhuizing moeten internationale verhuisbedrijven in het bezit zijn van kwaliteitslabels zoals een keurmerk, certificaat of erkenningsregeling. FIDI en OMNI zijn voorbeelden van belangrijke brancheorganisaties waar verhuisbedrijven aangesloten moeten zijn. Een advies is om alleen in zee te gaan met specialisten voor een zorgeloze, internationale verhuizing!

Meer tips om geld te besparen op uw verhuizing naar het buitenland:

  • Vraag meerdere offertes aan bij enkele gespecialiseerde verhuizers en vergelijk de offertes.
  • Kies een ervaren verhuizer die gespecialiseerd is in de dienstverlening die u wenst. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bepaal vooraf goed wat u meeneemt en welke taken u zelf kunt doen. Dit bespaart u het meeste geld!

Het verhuisproces

Het verhuisproces bestaat over het algemeen uit inpakken, laden, transport en lossen en tot slot uitpakken. Hiervoor regelt u een verhuizer zodat uw verhuizing probleemloos zal verlopen. Het inpakken zal u voor een gedeelte ook zelf kunnen doen om kosten te besparen. Bent u zich er goed van bewust dat u eigenlijk betaalt voor elk product dat u verhuist naar uw bestemming. Grote, goedkope spullen kunt u mogelijkerwijs beter daar aanschaffen. Het transport gaat per vrachtwagen of per vliegtuig. Het lossen van de goederen wordt gedaan door een lokale, buitenlandse verhuizer. Het is raadzaam om goed na te gaan hoe het zit met de aansprakelijkheidsverzekering. Ten slotte moet u naast het verhuisproces ook denken aan de officiële administratieve verplichtingen. Een goed advies is om een bekwame vertaler te hebben voor de vertaling van uittreksels en geboorteakten.

 

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes