We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationale verhuizers

U heeft de beslissing genomen dat u internationaal verhuizen wilt. De eerste stap die u nu maakt, is het kiezen van de stad of dorp in het land waar u wilt gaan wonen. De tweede stap is een internationaal verhuisbedrijf inhuren. Internationale verhuizers helpen u om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Het verhuisproces

Gespecialiseerde internationale verhuizers helpen u om internationaal te verhuizen. Een internationale verhuizing is niet in één keer geregeld, maar er komen een aantal belangrijke zaken bij kijken. Internationaal verhuizen bestaat globaal uit inpakken, laden, transport en lossen, uitpakken. Een internationale verhuizer regelt deze zaken voor u. Een goede internationale verhuizer voorziet u van de juiste informatie en papieren en houdt rekening met uw tijdschema. Zo bent u ervan verzekerd dat uw internationale verhuizing op rolletjes loopt. U kunt natuurlijk ook uw eigen steentje bijdragen. Lees hier enkele tips:

  • Geef zo veel mogelijk informatie aan de verhuizer;
  • Pak zo veel mogelijk zelf in;
  • Kies voor een bedrijf met een keurmerk.

Verhuizen met ervaren en gespecialiseerde internationale verhuizers

Er zijn veel internationale verhuizers die u kunt selecteren, maar niet elk bedrijf levert dezelfde kwaliteit. Hoe kiest u een verhuisbedrijf om te verhuizen naar het buitenland? Om de garantie te kunnen geven van een kwaliteitsverhuizing moeten internationale verhuisbedrijven in het bezit zijn van kwaliteitslabels zoals een keurmerk, certificaat of erkenningsregeling. FIDI en OMNI zijn voorbeelden van belangrijke brancheorganisaties waar verhuisbedrijven aangesloten moeten zijn. Let ook op de volgende criteria bij het uitzoeken van een ervaren en gespecialiseerde internationale verhuizer.

Het verhuisbedrijf:

  • is lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • heeft ruime ervaring in internationale verhuizingen;
  • is gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
  • heeft agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
  • heeft een gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche.

Het gespecialiseerde verhuisbedrijf en haar medewerkers kennen de bestemming van uw verhuizing het beste, zodat alles goed en op tijd geregeld wordt. Verder is het voordeel van een verhuisbedrijf met een keurmerk dat uw gehele inboedel verzekerd is voor schade en dat er van tevoren goede afspraken gemaakt worden.

 

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes