We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationale verhuizer

Europa Verhuizing is dé internationale verhuizer voor al uw verhuizingen binnen Europa. Wij halen een grote last van uw schouders door uw inboedel veilig en snel naar uw nieuwe bestemming te verplaatsen. Hierdoor heeft u alle tijd om het nodige papierwerk in orde te maken en te wennen aan uw nieuwe omgeving. Door onze ervaren medewerkers en ons goede internationale netwerk zijn we de ideale internationale verhuizer. Hoogwaardige service, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en professionaliteit zijn de kernwoorden van onze aanpak.

Verhuizingen binnen Europa

Onze specialiteit ligt op het gebied van verhuizen binnen Europa. Europa Verhuizing is de ideale contactpersoon voor verhuizingen zowelv anuit en naar Nederland, als elders binnen Europa. Van Portugal naar Polen of van Engeland naar Italië, wij draaien onze hand er niet voor om. Door middel van ons uitgebreide internationale netwerk verzorgen wij uw internationale verhuizing naar welke bestemming dan ook, maar blijven altijd de eindverantwoordelijke voor uw verhuizing.

Internationale verhuizer met zekerheid

Europa Verhuizing is de betrouwbaarste verhuisservice voor uw internationale verhuizing, particulair of zakelijk. Bij ons heeft u de garantie dat we uw huisraad veilig en snel van a naar b vervoeren. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw verhuizing, want uw verhuizing is onze zorg! Deze internationale verhuizer draagt zorg voor uw waardevolle inboedel van voordeur tot voordeur.  

Emigreren wordt een feest

Wanneer u kiest voor Europa Verhuizing, kiest u voor met professionaliteit, zakelijkheid en zorgeloosheid. Wij nemen alle zorgen omtrent uw verhuizing bij u weg. Op die manier heeft u alle tijd en aandacht voor alle andere zorgen die komen kijken bij een internationale verhuizing, zoals: het kiezen van een huis, het wennen aan de omgeving en niet te vergeten het nodige papierwerk. Zo ervaart u de verhuizing zonder zorgen en wordt emigreren zelfs een feest!

Heeft u interesse in verhuizen met de beste internationale verhuizer? Vraag dan nu uw offerte aan bij Europa Verhuizing!

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes