We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Europaverhuizing.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen is een vak apart. Europa Verhuizing is een internationaal verhuisbedrijf dat u voor iedere bestemming in Europa van dienst kan zijn. Gaat u zakelijk verhuizen? Of heeft u besloten om te gaan emigeren? Dan bent u bij Europa Verhuzingen aan het juiste adres. Wij voeren iedere verhuizing binnen Europa uit: Verhuis internationaal met Europa Verhuizing!

Internationaal verhuizen: genoeg te doen

Bij een internationale verhuizing komt er een hoop op u af. Naast het zoeken van een huis en wennen aan een nieuwe cultuur, komt er bij internationaal verhuizen altijd een hoop papierwerk kijken. Dan is het fijn om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verhuizing. Door te zorgen dat uw spullen snel en veilig op de plaats van bestemming komen, zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt. Op die manier kunt u internationaal verhuizen zonder zorgen, want uw verhuizing is onze zorg!

Een verhuisbedrijf met een uitgebreid netwerk door heel Europa

Europa Verhuizing heeft een uitgebreid netwerk van internationale verhuisbedrijven. Hierdoor kunnen wij u in elk land ter wereld de service bieden die u van ons verwacht. Daarbij houdt u altijd contact met uw eigen contactpersoon in Nederland. Onze specialisatie ligt op het gebied van verhuizingen binnen Europa. Niet alleen verhuizingen vanuit Nederland, maar ook internationaal verhuizen van Zwitserland naar Griekenland of van Spanje naar Frankrijk. Kortom, wilt u internationaal verhuizen waar dan ook binnen Europa? Dan is Europa Verhuizing uw man!

Verhuizing naar Nederland

Europa Verhuizing regelt verhuizingen internationaal. Dus ook wanneer u gaat verhuizen naar Nederland kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het verzamelen van de juiste papieren en de eventuele afhandeling met de douane in Nederland.

Oftewel: Internationaal verhuizen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft internationaal verhuizen? Vraag dan hier uw offerte aan.

Waarom Europaverhuizing.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes